Trädgård

Anlägg trädgård - från stenläggning till plantering

Vi kan hjälpa till med alla delar vid anläggning av trädgård. Om ni önskar kan vi vara med från början och hjälpa er ta fram en plan efter hur ni vill att trädgården ska se ut. Vi kan också anlitas för enskilda uppgifter som att forsla bort jord eller anlägga gräsmatta. Hos oss finns omfattande kompetens. I vårt team finns både skickliga snickare, stenläggare och andra kunniga och erfarna hantverkare.

Kontakta oss och beställ en offert idag!


Kreativa lösningar

Ibland är det svårt att veta exakt vad man vill ha. Du är varmt välkommen att vända dig till oss för rådgivning. Då kan vi hjälpa dig med beslut som var uteplatsen gör sig bäst samt om du ska ha trädäck eller stenläggning. Vi kan även rådge dig kring vilka växter och träd som lever på våra breddgrader och som kommer trivas på din tomt.

Vi är anpassningsbara och hittar kreativa lösningar som passar tomten och huset oavsett om vi blir anlitade av en bostadsrättsförening, företag, fastighetsägare eller privatpersoner. Med oss som samarbetspartner får ni allt-i-ett, både det praktiska med sådant som markarbete och det kreativa med planeringen av trädgården. 

markarbeten stockholm trädgård

Med känsla för planlösning

Vi har listat några punkter med sådant som vi brukar fråga när vi är med och skapar en trädgård från grunden. 

Användningsområden

Det är bra att fundera över hur ni vill att trädgården ska användas. Skall det finnas plats att odla grönsaker? En gräsmatta för barn att leka på? Träd som skuggar? En grill- eller uteplats? Ofta är det svårt att få plats med allt som man vill ha, så det kan vara bra att prioritera det man tycker är viktigast.

En harmonisk helhet

Tänk efter hur ni delar upp trädgården och använd växter och träd som passar proportionerna i de olika “rum” som blir.

En trädgård för alla årstider

När man väljer blommor, växter och träd är det bra att tänka på när de blommar så att de inte alla blommar på samma gång. Det kan också vara bra att tänka på hur mycket skötsel trädgården kommer behöva under de olika delarna av året. En stor gräsmatta behöver klippas vilket kan komma att ta några timmars arbetstid varje vecka.

Få ut det bästa av din trädgård