Snickerier

Snickerier - utomhus och inomhus

Vi kan hjälpa er med snickerier för både inomhus- eller utomhussyfte. I vårt team har vi flera duktiga och erfarna snickare som kan hjälpa er med platsbyggda möbler inomhus eller altanbygge utomhus. 

När det kommer till att skapa högkvalitativa snickerier krävs det en kombination av kompetens, känsla och noggrannhet. Trä är ett naturligt material som påverkas av faktorer som luftfuktighet och noggrannhet. Därför är det viktigt att rådgöra med en erfaren snickare så att materialet som används håller för det tänkta användningsområdet. 

Kontakta oss och beställ en offert idag!


Duktiga och erfarna snickare

De snickare som arbetar hos oss är välrenommerade och pålitliga. Förutom att vara skickliga på sitt hantverk är de lätta att kommunicera med och generellt serviceinriktade. De är kreativa och självgående vilket betyder att de kan skapa skräddarsydda lösningar på plats efter det behov som finns eller dyker upp. 

Behöver ni hjälp med materialval eller råd kring placering eller utförande kan ni alltid fråga snickaren om råd. De har god kunskap om olika typer av trä, skruvar och dylikt som kan vara avgörande för både hållbarhet och utseende. 

markarbeten Stockholm Snickare

Kombinera med andra arbeten

Hos oss kan ni få helhetslösningar som täcker in flera av era behov. Om ni exempelvis vill anlägga en ny trädgård och vänder er till oss för att bygga en altan så kan ni veta att vi även kan hjälpa till med annat såsom markarbete, stensättning, plantering med mera. När ni anlitar oss för flera uppdrag så kan vi enkelt hålla koll på både kostnader och tidsschema så att allt flyter på bra och inga hantverkare behöver vänta på att andra ska bli klara. Det är smidigt och praktiskt för er och för oss.

Hör av er till oss idag och beställ en offert!

Anlita våra välrenommerade och pålitliga snickare