Anläggning Stockholm

Få hjälp med anläggningsarbetet

Hos oss får du hjälp med allt från att ta fram ritningar och planering av anläggningen till att genomföra markarbeten och konstruktioner. Vi har erfarenhet och kunskap inom området för att säkerställa ett korrekt utförande av markanläggning. Självklart ser vi till att anläggningen uppfyller alla nödvändiga krav och föreskrifter. I vårt team finns god kunskap och rutin när det kommer till anläggningsarbeten.

Kontakta oss och beställ offert idag!


En stabil grund att bygga på

Ett bra anläggningsarbete är avgörande för att säkerställa en hållbar och trygg konstruktion. När man gör en anläggning så vill man förebygga problem som sprickor, sättningar och andra skador som kan uppstå på grund av rörelser i marken eller annan yttre påverkan.

Beroende på hur marken ser ut kan det vara nödvändigt att förstärka med exempelvis stålpålar eller armerade betongplattor. Andra vanliga åtgärder kan vara att använda tekniker som jordankare, stabilisering med geonät eller att bygga upp marken med fyllnadsmaterial.

markarbeten stockholm anläggningsarbeten

Rätt verktyg och kompetens

Våra medarbetare är erfarna när det kommer till anläggning och vet precis vad som behöver göras när de är på plats. Tillsammans med kunden gör de upp en plan som sedan följs noggrant. Vi tror att kommunikation är ett av de viktigaste elementen för att våra kunder skall bli nöjda och är nog med att informera kring de olika momenten och om hur arbetet fortskrider generellt.

Vi har också tillgång till en stor maskinpark med alla de slags maskiner man kan tänkas behöva för att göra ett kvalitativt anläggningsarbete. 

Hör av er till oss idag för att få mer information eller för att beställa offert!

En helhetslösning

Vi utför inte bara anläggningsarbete utan kan även hjälpa till med andra delar såsom exempelvis trädgård, dränering, snickeri och snöröjning. Det gör det tryggare och smidigare för er att bara behöva ha att göra med en byggnadsentreprenör. Vi ser till att arbetet flyter på bra och att alla tids- och kostnadsramar hålls. 

Specialiserade på anläggningsarbeten