Om oss

Högkvalitativa tjänster inom mätteknik

Vi på erbjuder våra kunder högkvalitativa tjänster inom markarbeten, schaktarbeten och mätteknik. Detta i alla skeenden av byggprojekt - med totalentreprenad där det önskas eller som en integrerad samarbetspartner. Vi är med hela vägen där markarbete och mätteknik är tillämpningsbara och är en partner att luta sig mot från projekteringen fram till förvaltning. All vår personal är välutbildad, kompetenta och erfarna. Vi har kapacitet för såväl större som mindre projekt och vi kan visa upp referenser från mättekniska insatser vi utfört över hela Stockholmstrakten.

Vi erbjuder stabila, prisvärda lösningar av högsta kvalitet. Allt arbete utförs i enlighet med de internationella kvalitetsstandarderna. Vi har hela tiden örat mot samtiden och anammar ny teknik. Det gör att ständigt håller oss uppdaterade och att vi därigenom också kan erbjuda nya, skräddarsydda lösningar till bättre priser. Få områden har idag samma enorma utveckling som mätteknik och vi lägger oss alltid i framkant gällande nya innovationer som kan utveckla vår verksamhet.

Oavsett vad ditt markarbete gäller eller hur stort projekt det handlar om så står vi redo att hjälpa dig. Från projektets första dag hela vägen fram till slutbesiktning och framtida förvaltning.

Kontakta oss idag

Vi ser fram emot att höra från er redan idag. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att maila eller ringa. Vi bokar in en tid för ett förbehållslöst möte där vi tittar närmare på ert projekt och hur vi kan bygga upp ett samarbete som är oss båda till gagn. Välkommen!

En trygg partner i byggbranschen