Om oss

Högkvalitativa tjänster inom markarbete

Vi på erbjuder våra kunder högkvalitativa tjänster inom markarbeten, anläggningsarbeten, trädgårdsarbeten, snickerier med mera. Våra rutinerade medarbetare hjälper dig med det mesta som behöver göras på ditt hus – och runt det. Vi älskar att lämna ifrån ett väl utfört arbete till en nöjd kund.

I vårt team finns en lång samlad erfarenhet av markarbeten och byggverksamhet. Av oss får du får ett väl utfört arbete, det blir klart som avtalat och du får ett resultat som står sig länge.

Vi passar alltid tiden, håller budget och levererar ett jobb du kan känna dig nöjd med. För att du ska kunna känna dig trygg har vi ett starkt försäkringsskydd, som täcker allt som kan hända när i samband med vårt arbete.

Vi medverkar i hela processen

Vi kan medverka i alla skeenden av byggprojekt - med totalentreprenad där det önskas eller som en integrerad samarbetspartner. Vi är med hela vägen där markarbete är tillämpningsbara och är en partner att luta sig mot från projekteringen fram till förvaltning. All vår personal är välutbildad, kompetenta och erfarna. Vi har kapacitet för såväl större som mindre projekt.

Vi erbjuder stabila, prisvärda lösningar av högsta kvalitet. Allt arbete utförs i enlighet med de internationella kvalitetsstandarderna. Vi har hela tiden örat mot samtiden och anammar ny teknik. Det gör att ständigt håller oss uppdaterade och att vi därigenom också kan erbjuda nya, skräddarsydda lösningar till bättre priser. 

Oavsett vad ditt markarbete gäller eller hur stort projekt det handlar om så står vi redo att hjälpa dig. Från projektets första dag hela vägen fram till slutbesiktning och framtida förvaltning.

Kontakta oss idag

Vi ser fram emot att höra från er redan idag. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att maila eller ringa. Vi bokar in en tid för ett förbehållslöst möte där vi tittar närmare på ert projekt och hur vi kan bygga upp ett samarbete som är oss båda till gagn. Välkommen!

En trygg partner i byggbranschen