OM OSS

Högkvalitativa tjänster inom mätteknik

Vi på Geodeal har sedan starten 2014 erbjudit våra kunder högkvalitativa tjänster inom mätteknik. Detta i alla skeenden av byggprojekt - vi är med hela vägen där mätteknik är tillämpningsbar och är en partner att luta sig mot från projekteringen fram till förvaltning. All vår personal är välutbildad, kompetenta och erfarna. Vi har kapacitet för såväl större som mindre projekt och vi kan visa upp referenser från mättekniska insatser vi utfört över hela Stockholmstrakten.

Det som skiljer oss från andra aktörer på marknaden - både vad gäller mätteknik och markarbeten av alla slag - är vår uppbackning. I ryggen har vi ett av Östersjöregionens största koncerner inom kart- och mättekniska tjänster i form av Geometra från Litauen. Det ger oss en än högre kapacitet och ovärderlig kraft. Koncernen sysselsätter idag över 100 arkitekter och mätningsingenjörer. Vår samlade erfarenhet och gemensamma styrka gör att vi kan skräddarsy lösningar för våra kunder där deras unika behov ligger i fokus.

Vi erbjuder stabila, prisvärda lösningar av högsta kvalitet. Allt arbete utförs i enlighet med de internationella kvalitets standarderna ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och OHSAS 18001:2007. Vi har hela tiden örat mot samtiden och anammar ny teknik. Det gör att ständigt håller oss uppdaterade och att vi därigenom också kan erbjuda nya, skräddarsydda lösningar till bättre priser. Få områden har idag samma enorma utveckling som mätteknik och vi lägger oss alltid i framkant gällande nya innovationer som kan utveckla vår verksamhet.

Oavsett vad ditt markarbete gäller eller hur stort projekt det handlar om så står vi redo att hjälpa dig. Från projektets första dag hela vägen fram till slutbesiktning och framtida förvaltning.

Kontakta oss idag

Vi ser fram emot att höra från er redan idag. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att maila eller ringa. Vi bokar in en tid för ett förbehållslöst möte där vi tittar närmare på ert projekt och hur vi kan bygga upp ett samarbete som är oss båda till gagn. Välkommen!

Hitta hit

En trygg partner i byggbranschen