Snöröjning Stockholm

Snöröjning - För BRF, fastighetsägare och privatpersoner

Snöröjning är en viktig del av vinterunderhållet kring fastigheter för såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som för privatpersoner. Snön behöver skottas, eller på annat sätt forslas bort, så att vägar och körbanor är säkra för fotgängare, cyklister och bilar. Man bör komma ihåg att det finns föreskrifter kring snöröjning och ens ansvar som fastighetsägare. Anlitar ni oss som snöröjningsentreprenad kan ni känna er säkra på att vi sköter snöröjningen på ett pålitligt och utförligt sätt. 

Kontakta oss och beställ offert på snöröjning i Stockholm!


Underlätta framkomligheten

Genom att anlita oss för snöröjning kan ni säkerställa att vägarna och gångvägarna hålls fria från snö och is. På så vis underlättar för alla som behöver ta sig fram under vintern.

En viktig faktor är att ha rätt utrustning för snöröjning. Vi använder oss av snöskyfflar, snöslungor och sandspridare för att se till att vägar och gångbanor är snöfria och lätta att röra sig på. När vi blir anlitade för att ansvara för snöröjning tar vi fram en tydlig plan för snöröjning och ser till att den utförs regelbundet och på ett säkert sätt.

Det är också viktigt att inte glömma parkeringsplatser och uppfarter utan se till att även de hålls fria från snö och is. 

markarbeten stockholm snöröjning

En trygg och effektiv lösning

Att ha ett avtal på plats när den första snön faller är tryggt. Då slipper ni eller du som fastighetsägare sköta snöröjningen själv. När ni skriver ett avtal med oss erbjuder vi en prisvärd helhetslösning som gör att ni slipper tänka på snöröjning. 

Vi har även andra typer av tjänster och om ni önskar kan vi ta fram alternativ där vi exempelvis hjälper er med gräsklippning på sommaren och snöröjning på vintern. 

Hör av er till oss för mer information eller för att beställa offert!

Låt oss ta hand om din snöröjning