Sprängning

Tryggt och säkert sprängningsarbete

Vid vissa markarbeten krävs det sprängning. Det här kan bero på att jorden innehåller större stenar eller andra hårda föremål som inte går att gräva upp och som – naturligtvis – är svåra att se innan man sätter igång.

Vi samarbetar med professionella aktörer som har alla licenser och certifikat som krävs för att utföra en sprängning. Vi ställer lika höga krav på våra partners som vi gör på att alltid leverera högklassiga resultat.

Har du behov av att anlita en professionell markarbetsfirma som kan bistå med hjälp vid en sprängning och sköta all kommunikation med firman som sköter själva sprängningen? Kontakta oss redan idag så kommer vi förbi och gör en riskbedömning på jobbet och lämnar en offert. Vår stora vana gör oss till ditt självklara val då det handlar om sprängningsarbeten.


Välrenommerad firma inom sprängning

Vår långa erfarenhet och goda kunskap gör att vi kan gå i godo för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Tillsammans utför vi alltid en sprängplanering, utser en sprängbas och gör en välkalkylerad riskbedömning där varje situation behandlas unikt.

Erfarenheten vi har av sprängning är svårslagen – men det innebär inte att vi slappnar av. Vi vet vilka risker som en sprängning kan innebära och därför följer vi alltid de regler som finns. Din sprängning sker alltid tryggt, säkert och effektivt då du anlitar oss.

Vi jobbar enligt vedertagen standard gällande sprängning och sätter alltid säkerheten i första rummet – både vår och din. Du ska känna dig trygg med att låta oss genomföra en sprängning vid ditt markarbete.

sprängning

Du når oss via mejl, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan. Hos oss står det alltid en dörr öppen och vi jobbar enligt modellen öppna kort. Det vill säga – hos oss är inga frågor för små, för stora eller dumma. Det är viktigt för oss att du känner en trygghet och att du vågar ställa frågorna du har. Vi kan det mesta inom olika markarbeten och försöker så gott som möjligt att förklara varje liten detalj för dig.

Att anlita oss ska medföra att man känner en delaktighet som kund. Välkommen till oss.

En trygg partner i byggbranschen