Husgrund

Pålitligt grundarbete

Om du står inför ett stort husbygge så är arbetet med grunden något av det första du ska tänka på. Det är viktigt att arbeta med professionella samarbetspartners för att arbetet ska skötas på ett effektivt och högkvalitativt sätt. Vi har all erfarenhet som krävs för att utföra större markarbeten och skapa förutsättningar så att din fastighet ska kunna stå stadigt över en lång, lång tid framöver.

Vi jobbar alltid effektivt och har rätt sorts utbildning för att ge dig och din verksamhet de bästa förutsättningarna. Vi vet exakt vad som krävs – oavsett tomtens förutsättningar – för att varje byggnad ska kunna vila lugnt och säkert.

Naturligtvis erbjuder vi även helhetslösningar där vi dränerar, schaktar och fyller igen efter oss då allt jobb är klart. Att kontakta oss för arbete med förberedelse för husgrund ska vara både prisvärt, tryggt och – framförallt – effektivt.

Hör av dig redan idag så kan vi tillsammans diskutera hur vi ska lägga upp ett framtida samarbete.


Vi utför även en rad andra större grävarbeten

Vi arbetar både med stora projekt som exempelvis utgrävningar för VA-schakt, fiber, dagvatten eller el och med mindre grundarbeten såsom förberedning av mark och betonggjutning när det ska byggas villor eller radhus.

Oavsett vad vi hjälper dig med kan du lita på att vi ger dig hundraprocentig service och alltid fokuserar på kvalitet och säkerhet. I vår maskinpark hittar du maskiner med varierande kapacitet vilket gör att vi har goda möjligheter att åta oss även de allra största jobben. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka in ett förutsättningslöst möte. Du når oss enklast via kontaktformuläret här på sidan.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi så fort som möjligt. Tillgänglighet är viktigt för oss och detta innebär att vi alltid gör vårt bästa för att en snabb kontakt ska kunna skapas.

Vi ringer alltid upp så fort vi kan!

En pålitlig partner när det kommer till markarbeten