Markarbeten Stockholm

Effektiva arbeten med hög kvalitet | 0700-822 000

TJÄNSTER

ALLT INOM MARKARBETE

När du anlitar GMB Stockholmsschakt AB för markarbeten kan du lita på att du har hittat en pålitlig partner som har alla förutsättningar som krävs för att utföra jobbet på ett effektivt och säkert sätt, med kvaliteten i fokus. Även i de fall där vi måste ta in underentreprenörer är vi väldigt noga med att försäkra oss om att deras arbetsrutiner och inställning till kvalitet överensstämmer med vårt synsätt.

VA-Schakter

Vi kan erbjuda en rad olika tjänster inom Vatten och Avlopp. Vi schaktar och lägger rör från 75 millimeter upp till 1800 millimeter. Detta sker till bland annat till nybyggnationer av villor, bostadsrättsföreningar och större byggarbetsplatser men vi har även anlitats för att utföra VA-ledningar för mindre insjöar samt bäckar och åar.

Vi utför även markarbeten inför installation av exempelvis bergvärme, fiber, dagvatten, tele etc.

Uthyrning av maskiner

En stor del av vår verksamhet bygger även på att hyra ut stora delar av vår maskinpark. Här hittar du främst ett stort utbud av grävmaskiner (med en kapacitet från ca 1 upp till 20 ton) men vi kan även erbjuda kompaktlastare, dumpers, hjullastare med mera. Det går självklart att även anlita en chaufför till maskinen du hyr för den extra kompetensen. Kontakta oss idag om du är intresserad av att få mer utförlig information om vår maskinpark och vilka maskiner som står tillgängliga för uthyrning.

Avancerade specialbeställningar

Vi strävar alltid efter att möta alla kunders växlande behov på ett öppet och flexibelt sätt. Detta har gjort att vi under åren även anlitats för mer avancerade specialarbeten. Exempelvis har vi arbetat en del med grävning av hissgropar för större fastigheter, specialinriktade sprängningar och grävningar under skyddade byggnader med högt kulturvärde samt en rad andra intressanta arbeten. Är du intresserad av att ta del av referenser är det bara att höra av dig så sätter vi samman något som är relevant för den typ av markarbetstjänst som du är intresserad av.

Det självklara valet i Storstockholmsregionen!