Markarbeten Stockholm

Effektiva arbeten med hög kvalitet | 0700-822 000

Arbete med husgrund

PÅLITLIGT GRUNDARBETE

Om du står inför ett stort husbygge så är arbetet med grunden något av det första du ska tänka på. Det är viktigt att arbeta med professionella samarbetspartners för att arbetet ska skötas på ett effektivt och högkvalitativt sätt. Vi har all erfarenhet som krävs för att utföra större grundarbeten och skapa förutsättningar så att din fastighet ska kunna stå stadigt över en lång, lång tid framöver.

Naturligtvis erbjuder vi även helhetslösningar där vi dränerar, schaktar och fyller igen efter oss då allt jobb är klart. Att kontakta oss för arbete med förberedelse för husgrund ska vara både prisvärt, tryggt och – framförallt – effektivt. 

Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans diskutera hur vi ska lägga upp ett framtida samarbete.

Vi jobbar alltid effektivt och har rätt sorts utbildning för att ge dig och din verksamhet de bästa förutsättningarna. Vi vet exakt vad som krävs – oavsett tomtens förutsättningar – för att varje byggnad ska kunna vila lugnt och säkert.

Vi utför även en rad andra större grävarbeten

Vi arbetar främst med stora projekt och gör bland annat utgrävningar för VA-schakt, fiber, dagvatten eller el. Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med kan du lita på att vi ger dig hundraprocentig service och alltid fokuserar på kvalitet och säkerhet. I vår maskinpark hittar du maskiner med kapacitet från 1 upp till 20 ton vilket gör att vi har goda möjligheter att åta oss även de allra största jobben. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka in ett förutsättningslöst möte. Du når oss via kontaktformuläret på sidan eller på telefon: 0700-822 000.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi så fort som möjligt. Tillgänglighet är viktigt för oss och detta innebär att vi alltid gör vårt bästa för att en snabb kontakt ska kunna skapas.

Vi ringer alltid upp så fort vi kan!

En pålitlig partner när det kommer till markarbeten!